Enter your keyword

DROTTNINGSÄNG

En bra dag börjar med en god natt

DrottningSängen grundades för att tillfredsställa de krav som fler och fler krävande konsumenter med erfarenheter från internationella ledande märkessängar kommit att ställa. Många upplevde att svenska märkessängar inte alltid erbjöd de egenskaper som man förväntat sig, inte var prisvärda, var svåra att somna i eller inte fanns att få i de mera kontinentala lyxutföranden som vissa sökte. Idag har en stor del av dessa konsumenter funnit sin naturliga leverantör i DrottningSängen, Inte minst alla de som vet att en bra dag börjar med en god natt.

DROTTNINGSÄNGARNA har gjord sig kända bland krävande kunder för sin höga kvalitet, goda ergonomiska och ortopediska egenskaper samt deras enastående komfort och följsamhet. Egenskaper som gör det lättare att somna, höjer sömnkvaliteten och gör att du känner dig extra fräsch och utvilad när du vaknar.

Mjuk, fast, medium, ställbar, kontinental eller ramsäng? Vad är viktigt att tänka på när man köper ny säng? Vi tillbringar en stor del av våra liv i den och god sömn är en viktig komponent för att vi ska mår bra och orka. Hos DrottningSängen kan alla hitta en skön säng till ett bra pris. Vi har valt ut de sängar vi anser vara mest prisvärda och marknadsledande i varje prissegment och fyllt butikerna med alla tillbehör för sängen. Branschens förmodligen bäst utbildade medarbetare hjälper dig att prova ut en säng du blir nöjd med. Att köpa säng är ett stort beslut men det behöver inte vara svårt.

 

DrottningSäng är kreditvärdig!

uc2
uc1

Sängar i alla prislägen för alla människor!

I kallar oss utan att rodna för Sveriges sängspecialister. Skälet är enkelt. Vi väljer ut de vi anser vara mest prisvärda och marknadsledande sängarna från marknadens ledande tillverkare och kan alltid erbjuda det största utbudet av sängar i alla prisklasser.

Etisk standard

DROTTNINGSÄNGEN producerar inga produkter. Vi samarbetar uteslutande med välkända och marknadsledande producenter, som ligger långt fram avseende produktegenskaper, produktsäkerhet, kvalitet och som har högt ställda krav inom miljöfrågor, arbetsmiljö, barnarbete och djurskydd.

Miljöpolicy

Vår viktigaste princip i arbetet för en bättre miljö är att vi säljer produkter av och med hög kvalité så att produkten varar länge.

Vi och våra leverantörer följer lagar, förordningar och restriktioner avseende miljöfrågor som gäller i Sverige.

Vi har en nära dialog med våra leverantörer och vi samarbetar bara med ledande tillverkare som har egen miljöpolicy och bedriver miljöarbete. Deras miljöarbete är en viktig faktor i utvärderingen om en produkt eller ett varumärke ska saluföras hos oss.

Vi strävar efter att minska utsläppen vid transporter genom att planera våra inköp i god tid så att varorna kan transporteras så miljövänligt som möjligt. Vi strävar efter att våra leverantörer enbart skall anlita ISO-certifierade transportörer samt transportörer som använder miljödiesel. Vi försöker minska antalet sändningar från våra leverantörer till våra butiker genom att komplettera varor på ett genomtänkt sätt med t.ex. stora veckoleveranser istället för flera små. Vi minimerar de negativa effekterna på miljön från våra transporter genom val av leverantörer i geografisk närhet.

Medarbetarpolicy

Att arbeta på DROTTNINGSÄNG är att vara en del av ett lag. Vi har ett gemensamt ansvar för att skapa en trivsam arbetsplats och för att göra våra kunder nöjda. Som medarbetare hos oss förväntas du visa engagemang, öppenhet, ansvar och respekt. Den här medarbetarpolicyn beskriver något av vad detta i det dagliga arbetet.

Ansvar och Respekt

Vi ansvarar alla för våra egna handlingar och står för dem. Vi tar också ansvar för varandra och hjälper varandra när det behövs. Vi respekterar kunder, kollegor och andra människor i vår omgivning och bemöter dem på ett ödmjukt sätt.

Hör då av dig till info@drottningsang.se med din förfrågan.


Nordens Partner AB
Industrigatan 6
195 60 Arlandastad

Org.mr: 559169-7858
Godkänd för F-skatt

Tel: 073-929 30 00
E-mail. info@drottningsang.se
www.drottningsang.se

Hej kära kunder!

På grund av den rådande covid-19 pandemin har vi på Drottningsäng beslutat att både för er kunder och våra medarbetares säkerhet, valt att endast utföra försäljningen via vår hemsida! Vi har därför tillfälligt stängt ner våra showroom och hänvisar till de bilder och beskrivningar som finns på hemsidan! Ni är välkommen att maila oss vid fler frågor eller funderingar!

Ta hand om er och håll er säkra!
Hälsningar
Teamet Drottningsäng